Dakisolatie in Amstelveen

De voordelen van dakisolatie worden doorgaans onderschat. Lees er hieronder alles over, zodat u goed geïnformeerd bent over de kosten en de verschillende soorten dakisolatie. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Amstelveen? Praat gerust nog even met onze dakdekker in Amstelveen. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 020 - 213 60 08.

Dakisolatie: de voordelen

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor dakisolatie is kostenbesparing. Met een gasprijs van 1 euro/m3 gas kunt u tussen de €400 en €800 op jaarbasis besparen op de energierekening. Dit varieert en is afhankelijk van uw type dak en de soort isolatie die u laat plaatsen. De uiteindelijke kosten die u bespaart bij dakisolatie in Amstelveen zijn natuurlijk afhankelijk van de daadwerkelijke gasprijs. Nog meer voordelen van dak isoleren zijn:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Omdat u minder gas nodig heeft om uw huis warm te houden komt er ook minder koolstofdioxide in de lucht. Dit is weer goed voor het milieu.
  • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Amstelveen kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. Bekijk of er landelijke of regionale subsidies zijn. Hiermee kunt u zo’n 30% van de kosten terugkrijgen. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers kunnen alle typen dak isolatie voor u plaatsen. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Onze dakdekkers leveren kwaliteit, werken veilig, hebben een degelijke opleiding en veel ervaring met het plaatsen van dakisolatie in Amstelveen.

Dakisolatie binnenzijde

Wanneer u uw platte dak wilt vernieuwen dan kunt u ook direct dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak aan laten brengen. Het is ook mogelijk om dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak toe te voegen. Dit is een makkelijke en snelle manier van dak isoleren. Heeft u de verwarming op zolder niet aan staan, dan kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Dan is er minder isolatiemateriaal nodig, dus voordelig en snel.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Wanneer u uw schuine dak wilt isoleren kunt u het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde kiezen. Uw dak kan dan het beste geïsoleerd worden. Wilt u een snelle oplossing voor uw schuine dak, dan kunt u termoparels, purschuim of glaswolvlokken overwegen. Dit wordt onder de dakbedekking gespoten ter isolatie.

Dakisolatie Amstelveen door JHF Bouw laten uitvoeren

Wij hebben altijd ruimte in onze agenda om u snel te helpen. Laat u goed informeren over verschillende soorten dakisolatie of maak een afspraak om het te bespreken. Op ons telefoonnummer 020 - 213 60 08 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.