EPDM dakbedekking plaatsen in Amstelveen

EPDM is een afkorting voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit zal u in eerste instantie misschien weinig zeggen, maar waarschijnlijk bent u onbewust al heel vaak in aanraking geweest met dakbedekking in deze vorm. Veel platte daken in Nederland zijn afgewerkt met EPDM en onze ervaren dakdekkers nemen graag uw dak in de omgeving van Amstelveen onder handen.

De voordelen van EPDM

EPDM heeft een aantal unieke eigenschappen. Het synthetische rubber heeft een blijvende elasticiteit bij grote temperatuurverschillen en is daarbij zeer duurzaam. De verwachte levensduur is ongeveer 30 tot 40 jaar en kan uitlopen wanneer het dak goede afwateringsmogelijkheden heeft. EPDM is ongevoelig voor UV straling en is bestand tegen zure regen. U heeft dan ook weinig omkijken naar een dak dat wij voor u aanleggen met EPDM dakbedekking. Onze mannen plaatsen uw dak op een veilige manier. Het materiaal kan namelijk, in tegenstelling tot bitumen, koud verwerkt worden. De naden worden gelijmd in plaats van gelast en dus is er bij de aanleg nooit sprake van brandgevaar. Mocht u ondanks de elasticiteit toch problemen ondervinden met het materiaal, dan kunnen we kleine scheurtjes en beschadigingen eenvoudig en snel verhelpen.
Of u nou kiest voor EPDM dakbedekking vanwege de hoge duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid of omdat u er graag een groen dak op wilt laten groeien: neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden in Amstelveen.