Daklekkage in Amstelveen

U doet ‘s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Amstelveen moet snel opgelost worden. Een dakdekker van JHF Bouw geeft u advies over hoe u schade aan uw woning kunt voorkomen en komt op korte termijn bij u langs. Lees snel verder indien u meer informatie wilt over daklekkages. Toch direct een specialist spreken? Bel ons gerust op 020 - 213 60 08.

Daklekkage Amstelveen: wat te doen?

Ga snel op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Hoe sneller u deze vindt, hoe minder vervolgschade u heeft aan uw woning. Zorg ervoor dat u uw eigendommen beschermt tegen het water. Zet eventueel emmers neer en zet ramen open voor voldoende ventilatie. Maak ook foto’s van het lek voor de opstalverzekering. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Amstelveen

Bij daklekkage Amstelveen werken wij altijd op een duidelijke manier, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Eerst moeten we het probleem met uw dak in kaart brengen. Door goed naar u te luisteren weten we precies wat onze volgende stap moet zijn. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. De dakinspectie zal uitwijzen wat er precies nodig is om uw dak in goede staat te herstellen. Wij geven u gedetaileerde informatie en een inschatting van de kosten. Wij doen u een voorstel voor daklekkage repareren en mocht u daarmee akkoord gaan, dan plannen we een afspraak met u in. Tijdens ons werk houden wij nauw contact met u over onze werkzaamheden.

Oorzaken lekkage dak

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een lek dak. In sommige gevallen is het snel op te lossen. In andere gevallen moet uw dak een renovatie ondergaan. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Een daklekkage Amstelveen valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Een lekkage plat dak wordt meestal veroorzaakt door een scheur in de dakbedekking of door water dat bovenop het platte dak blijft liggen. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Ga niet zonder ervaring uw platte dak op. Laat de reparatie van uw platte dak aan een specialist over. In Amstelveen staat JHF Bouw voor u klaar. Neem contact met ons op via 020 - 213 60 08.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak is vaak een verstopping in de dakgoot, een kapotte of losse dakpan en een verbinding die niet meer goed aansluit. Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Mocht de lekkage door grote schade zijn ontstaan, dan maken wij een afspraak met u om het te repareren.

Bel gerust bij daklekkage in Amstelveen

Bij een daklekkage is snelle service geen luxe. De dakdekkers van JHF Bouw zijn u altijd op korte termijn van dienst. Wij maken heldere afspraken met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat uw daklekkage in Amstelveen gerust aan ons over. Bel gerust op 020 - 213 60 08 of maak gebruik van het contactformulier. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.